HOME

SPONSOREN


Een vereniging kan niet zonder sponsoren. Dat geldt ook voor The Flying Devils. Onze vereniging heeft ongeveer 70 leden die we het sportplezier van BMX'en willen geven. Dit op een sportieve en respectvolle manier.


De club en haar leden blijven in ontwikkeling op gebied van sportieve prestaties en we mogen we ieder jaar weer nieuwe leden verwelkomen.


Groeien kunnen we niet alleen. Gelukkig kunnen we rekenen op een aantal sponsoren die ons ondersteunen in het mogelijk maken van de ontwikkeling en onderhoud van de vereniging. Nieuwe sponsoren blijven altijd meer dan welkom, omdat dit een onmisbare inkomstenbron is voor onze vereniging.


Door sponsoring krijg je niet alleen naamsbekendheid voor het bedrijf, maar toont ook maatschappelijke betrokkenheid en een hart voor The Flying Devils. Sponsoring kan door bord- of shirtsponsoring. Heeft u interesse in een vorm van sponsoring, neem dan contact op met de leden van het bestuur of via info@flying-devils.nl.


BORDSPONSERINGU sponsort dmv een enkelzijdig bedrukt reclamebord van 240 x 60 cm welke langs de baan wordt geplaatst. U gaat een contract aan voor 3 jaar.

De kosten worden jaarlijks gefactureerd:

  • 1e jaar € 175,-
  • 2e jaar € 100,-
  • 3e jaar € 100,-


SHIRTSPONSERING


U sponsort dmv een vermelding van uw logo op ons clubshirt. Dit wordt gedragen tijdens trainingen en wedstrijden.

U gaat een contract aan voor 1 jaar. De kosten voor deze sponsoring bedragen € 175,-.

SPONSORKLIKS


Met SponsorKliks kan je nu zelf een financiële bijdrage leveren aan Fietscrossclub Flying Devils Made, zonder dat het jou een cent extra kost!

Bestel online een pizza via Thuisbezorgd en Fietscrossclub Flying Devils Made ontvangt hiervoor geld in de clubkas.

Ook doen grote webwinkels als Bol.com, Coolblue, Booking.com en Expedia mee. Een percentage van het aankoopbedrag gaat dan ook naar Fietscrossclub Flying Devils Made.

En nogmaals, het kost je niets extra!


Wil je Fietscrossclub Flying Devils Made ook GRATIS sponsoren?

Zorg er dan voor dat je voortaan jouw online aankopen doet via de SponsorKlikspagina van Fietscrossclub Flying Devils Made. Voor jou een kleine moeite, voor Fietscrossclub Flying Devils Made zijn het directe inkomsten.


Hoe werkt het?

Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.com gedaan wordt. 75% van deze commissie storten wij op de bankrekening van Fietscrossclub Flying Devils Made. Of je nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of je gaat via SponsorKliks.com naar de site van Bol.com, je betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert Fietscrossclub Flying Devils Made hier direct van!


Let op: geen commissie op boeken

In Nederland geldt per wet een vaste boekenprijs, hierdoor mag GEEN commissie op boeken worden gegeven.


Je blijft anoniem

Noch SponsorKliks, noch Fietscrossclub Flying Devils Made weet wie er iets besteld heeft. SponsorKliks weet alleen bij welke webwinkel iets is besteld, voor welk orderbedrag en dat de commissie voor Fietscrossclub Flying Devils Made is bedoeld. Dat weten ze omdat je via SponsorKliks naar de betreffende webwinkel bent gegaan.


Omdat SponsorKliks alleen registreert dat er via SponsorKliks bij bv. Bol.com een bestelling is geplaatst en niet bekend is wie deze bestelling heeft gedaan, is het uitermate belangrijk dat u de bestellingen die u online doet alleen via Sponsorkliks laat lopen. Een rechtstreekse bestelling die je bij Bol.com doet, levert Fietscrossclub Flying Devils Made dan niets op.


Bezoek de SponsorKlikspagina van Fietscrossclub Flying Devils Made op

https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=12511


FRIENDSHeeft u geen bedrijf, maar wilt u onze vereniging toch sponsoren, dan kan dit door “Official Friend” te worden. Familie, vrienden en kennissen van onze rijders, maar ook als u privé onze vereniging een warm hart toedraagt.

Voor € 25,- per jaar wordt uw naam vermeld op onze Wall of Friends.

Het doel is om wat extra’s voor onze rijders te kunnen organiseren, zoals een jeugdkamp, BMX-clinic, rommelmarkt etc.